tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ressi nollassa, voiks sitä olla vaan, antaa ajan valua ja poistaa paineet pollasta

Mjoo tänään on tullu hengailtuu taas millon missäkin ja nähtyä Elliä piiiitkästä aikaa, kiva vapaapäivä on ollu takana. Täs vähän kuvia tältä päivältä ja tollanen kukamitämissämilloin juttu minkä bongasin jostain blogista vähän aikaa sitten.


Kuka
Essi, Esbeksikin kutsutaan, 18 vuotias opiskelija, joka ei opiskele enään hetkeen. Tykkään vaniljakokiksesta ja pelkästä oleilusta hyvässä seurassa. Rakastan shoppailua ja sitä tunnetta kun odottaa jotain oikein kovin.

kuva made by AJO
Mitä

Tällä hetkellä kotona hengailemista, valokuvailua sillon tällön, bileitä, ja pari reissua. Sounds good to me. Ja karkkia kyllä kiitos.


Missä

Hämyisessä tilassa josta en tiedä mitään. Töissä kyllä, mutta listoilla Lohjan Yhteislyseon lukiossa, johon seuraavaksi meen vasta kun on ylppärit. Joten jonkunnäköisessä muutostilassa, ja tilassa ettet tiedä yhtään mitä sulla on edessä.

Millä

Samsungin miniläppärillä tätä blogia ja muuta datailua, Autolla liikun ja saastutan ilmakehää yleensä jos sellanen on käytössä, kesäsin pyörällä. Kuvat räpsin Canonin EOS 1000D:llä, johon pamahtaa perjantaina uus putki tilaukseen.
Milloin
Hela tiden. Töissä sillon tällön, Roomaan 22 päivä enskuuta, ja Ranskaan toukokuussa. Kesäkuussa valmistun ja sillon kannattaa kysyä seuraavan kerran että millon.


 
Ja sitten vielä vähän iltamusaaaa:



maanantai 28. maaliskuuta 2011

joku aurinko takana kävelee muo kohti

Mhaa, eilen ei aurinkoa kovinkaan taivaalla näkyny, ja muutenkin istuin sisällä duunissa, niin aurinko jäi eiliseltä väliin. Mut auringon korvas eilen Sini ja Jony kenenkanssa me lopulta päädyttiinkin Leppävaaraan sellon junaparkkiin. Emmä tiedä mitä mä tekisin ilman noita kahta, mun illat olis varmaan ihan hemmetin tylsiä.

No joopa joo, saas nähä mihin me tänäiltana taas päädytään. Se on varmaa että jälleen on edessä iltavuoro ja sen jälkeen kohti tuntematonta tai tunnettua. Mutta jos tästä aamusta on jotain kerrottavaa niin se että palautin kirjat kirjastoon ja kävin koulussa kattomassa sininkanssa oisko ylppärituloksia tullu, mutta turhaan. Muuten oon vaan maannu peiton alla ja muokkaillu vanhoja kuvia. Löysin myös mummun tekemät keltaset villasukat ja tajusin että mummun tekemät villasukat on maailman lämpösimmät sukat.


torstai 24. maaliskuuta 2011

Joujou

Viimeset lomapäivät tsillailin vähän missä sattu ja kenenkaa sattu,mut alkuviikko sisälsi esim. Lauran ja Jonyn uudet hiustyylit made by Timi ja kaksarit Lauran kanssa. Lopputuloksena on että mulla on enään yks sulkakorvis :( Mutta antaa kuvien kertoo tän viikonlopun fiiliksii


 Lauralle ilmesty Timin toimesta otsatukka ja jonylle.....hipsterihiukset.

P.S Jony ja Antero ja jotkut on tehny ghettoräppiä ojamon hoodeilla, täs pari !

1. Viimeistä kesää
2. Kirjeet

lauantai 19. maaliskuuta 2011

Live simply like a child.

Ei mulla muutakun että viimeset päivät on sisältänyt ragee, shoppailua, lukemista. Ja tänään nollattaan vähän tätä arkea ja lähetään vähän bailaamaan porukalla ja toivotaan että meijän bailaus parantais maailman ja sen ajattelemattomat ihmiset.

Tohon shoppailuun vielä, eilen lähettiin sininkanssa ajelemaan ihan hetken mielijohteesta selloon ja kyllä, kuskina minä. Koukattiin vähän Tapiolan kautta mutta enskerralla muistetaan, että se on vasta se toka kehä II:n liittymä, eikä se ensimmäinen. Sini siinä kulutti aikaansa aiheuttamalla yleistä pahennusta mootoritiellä esim. näyttelemällä viattomille autoilijoille keskaria ja vilkuttelemalla kaikille randomeille, kun mä taas mietin että mitä kautta sitä kannattais ajaa ettei eksyttäis. Pahoittelut Sinin puolesta.

Tässä vähäsen eilisiä ostoksia:

kahen sormen sormus JC 2.50e (alennettu), Lehtisormus GT 4.95e, Farkut Veromoda(tiedän että noi tulee jakamaan mielipiteitä, mut no can do, ite tykkäsin. )34.95e

Kuulin myös paripäivää sitten yleX:ltä biisin mikä vaan nostatti mun älytöntä matkakuumetta. Kyseessä on Haloo Helsingin biisi nimeltä maailman toisella puolella, ja vaikka en oo oikeen koskaan Haloo Helsinkiä kuunnellu niin tää biisi vei mun sydämen. Sen myötä hyviä viikonloppuja kaikille ja lukuintoa niille kenellä vielä on kirjoituksia edessä ensiviikolla.

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Meil on täällä värikäs, kaunis ja kuohuva elämä.

Tänään oon nähnyt ensimmäisen kevään merkin eli kaupungin miehet lakasi hiekotuksia pois kadulta
Tänään oon myös päässy tavoitteeseeni psykologian kirjotusten kannalta, oon tyytväinen mun suoritukseen.
Tänään oon nukkunu pitkästä aikaa päikkärit
Tänään oon hengannut sinin, marin ja teemun kanssa
Tänään oon myös kattonu leffan/dokumentin nimeltä Food Inc.
Tänään oon myös ottanu kuvia
Oon tänään myös juonut kokista ja litran ananas, appelssiini, omena passion ja banaanimehua. Oon myös miettiny tätä hemmetin lohjaa ja sitä mihin sitä lähtis täältä. Oon miettiny Roomaa mihin kohta lähenkin, kuten myös niitä maisemia mitkä näkyy junan ikkunasta eteläranskassa. Oon miettiny viimevuotista ranskanreissua ja myös niitä uusia tuttavuuksia ympäri maailmaa kehen pääsee tutustumaan. Ranska on tuttu paikka sinänsä, joten jos pitäis päättää kumpaa odotan enemmän, niin Rooma vie voiton. Se on vielä paikka missä en oo käyny. Ootan vaan sitä tunnetta ku lentokone irtoo suomen maaperästä ja pääsen hetkeks pois täältä arjen harmaudesta ja kaupungista missä kaikki tuntee kaikki. ainakin melkeen. Mulla taitaa olla matkakuume.

sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

teet mitä teet ja loput luet huulilta

Joo mun viikko on sisältänyt.... WUTUMM: duunia ja lukemista. Kyllä nyt eletään jänskiä aikoja taas, kun palautellaan mieleen mikä se sensorisen deprivaation koe taas olikaan, tai jotain muuta mielenkiintosta Ivan Pavlovin koiratesteistä tai muusta mukavasta. Elämä on ollu nyt sitten pelkkää psykologiaa ja ruotsia, ja välillä pitää olla jotain vaihtelua eli duunia. Huomenna sitten mielikuvitusta koetellaan tossa isossa salissa täynnä tylsiä pulpetteja ja pöydällä tölkillinen batteryä kun äikän esseetä aletaan väkertämään. Keskiviikkona olis vuorossa psyka ja sitten viikonpäästä maanantaina vielä ruotsi, niin sitten parhaan mukaan on lukio sitten siinä. Voin kuvitella mikä vapauden tunne sen ruotsin jälkeen.

Toisena oon tässä jo melkeen valmis tän mun tatuointiprojektin kanssa, eli oon ehkä saamassa nytten lapaluun kohille tollasta pientä, tosi yksinkertasta ankkuria. Lopultakin. Nyt vaan toivotaan parasta !!! Aluks ajattelin sitä tohon ranteeseen, mut sitte tajusin että kaatuis mun mahikset lentoemännäks sitten siihen, kun ei sais olla näkyviä tatskoja.

Nyt meen nukkumaan ja toivon että mun kirjottajantaidot paranee huomiseen mennessä.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

I'm not fond of asking.

Joo eipä mulla muuta ku että riemastuin tänään kun olin duunissa ja yks miesasiakas toivotti mulle hyvää naistenpäivää oikeen ilosena ja hämmennyin ensimmäisestä ja ainoasta naistenpäivänonnittelusta niin paljon että meinasin sanoo sille miehelle ''kiitos samoin !''. Onneks tajusin alottaessani kiitosta ettei perään tartte/ kannata sanoo ''samoin''

Tästä asiapuutteesta johtuen pläjäytän nyt tollasen valmiin jutun, johon koitin parhaani mukaan keksiä noita vastauksia.

KYMMENEN ASIAA, JOITA VIHAAT YLI KAIKEN:

1. Kokis zeroa
2. Odottamista
3. Talvea
4. Ihmisiä ketkä esittää olevansa tyhmiä
5. Naapureiden jouluvaloja (eilen kun tulin duunista himaan huomasin että siellä ne loistaa vieläkin.)
6. Ihmiset ketkä juoruu/puhuu puhelimeen kirjastossa kovalla äänellä ja kauan
7.Sitä etten saa mitään ikinä kunnolla aikaseks
8. Myös lapsia ketkä luulee että meijän katu on tarkotettu pelaamiseen ja sen takia autolla peruuttaminen / kadulta pois ajaminen kestää puoltuntia kun pitää venailla että edes tajuu että koitan tunkee sinne autolla.
9. Ylimieliset ihmiset
10. Ahdasmieliset ihmiset


YHDEKSÄN ASIAA JOTKA OVAT OMINAISIA SINULLE/LUONTEELLESI:
1. Jutut mitä kaikki ei välttämättä aina tajua
2. Otan asiat välillä ehkä liianki rennosti
3. Tykkään nauraa tosi paljon
4. Monet on sanonu että näytän kauheen vihaselta eikä sen takia oo aluks uskaltanu tutustua. En oikeesti oo melkeen koskaan vihanen, vaan se on joku perusilme tai joku :D en tiiä.
5. Joskus saatan olla hieman äänekäs.
6. Rakastan olla yksinäni
7. Mut kuitenkin liikun Sinin seurassa forever
8. Joudun aika useesti hämmentäviin tilanteisiin
9. Juhlin myös aika usein


KAHDEKSAN TAPAA VALLOITTAA SINUT JA SYDÄMESI:
1. Puheliaisuus
2. Hyvät jutut
3. Yhteisymmärrys
4. Söpöys
5. Teot
6. hellyys
7. Nauru !
8. Luottamus


SEITSEMÄN ASIAA, JOITA TOIVOT TÄLLÄ HETKELLÄ:
1. Aikaa
2. Uus obsuuuuu
3. Karkkii
4. Et noi ylppärit tosiaan ois ohi
5. Motivaatiota
6. Kokista
7. subi ois jees. Kana teriyaki.


KUUSI ASIAA MITÄ TEET ENSIMMÄISENÄ KUN HERÄÄT:
1. Tsege kännykkä
2. Vessaan
3. Jääkaapille
4. Tuoremehua, kahvia ja jotain syötävää
5. Suihkuuuun
6. joko töihin tai sitten musat soimaan tai johonkin muualle millon mihinkin

 VIISI IHMISTÄ KETKÄ TIETÄVÄT ENITEN MURHEITASI?
1. Sini
2. Jony
3. Mari
4. Aivot

5. Seinät

NELJÄ ASIAA, JOISTA OLET RIIPPUVAINEN:
1. Ystävät
2. Musiikki
3. Työt
4. Tietokone


KOLME ASIAA MITÄ AIOT TEHDÄ VIELÄ TÄNÄVUONNA:
1. Matkustaa Roomaan
2.Kuten myös Ranskaan
3.Juhlia ylppäreitä


KAKSI ASIAA MITÄ PELKÄÄT ENITEN:
1. Ampiaiset
2. Pimeä


YKSI TUNNUSTUS:
1. oon kuunnellu tätä tänään jo jotain tsiljoona kertaa

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

pienist asioista kasvaa suurii vuoria

Eilen tosiaan sain päivällä lohdutella ikäkriisissä rypevää Jonyä, kuka päivitteli ettei tunne oloaan oikeen 19 vuotiaaks. Illalla kuitenki meno oli toinen ja synttärisankari pääs bailaamaan meidän kanssa. Oltiin eka Jonyn kämpillä, ja jatkettiin siitä nightlifeen (edelleen sitä mieltä että lohi forever). Kuvia tuli aika vähän mut kummiskin tässä parhaimmat
Kiitokset vielä päivänsankarille, ja Sinille joka oli jostain taas vetässyt mun kännykän ja lähetelly jotain omahauskaviestejä.

Tää sunnuntai on mennyt kokonaan duunissa, ja huomenna alkaiskin sitten yheishaku, ja pitäs tässä pikkuhiljaa keräillä ajatuksiinsa et mihin kouluihin hakis. Varmat mihin haen näistä on valokuvauslinja lahdessa tai vantaalle opiskelee graafikoks. Aivot tässä vaan hajoo kun pitäis miettii mitä haluis elämällään tehä kun ei oo lukiokaan vielä kokonaan päätöksessään.

Nyt jään hajoilemaan tähän yhteishakuhommaan ja kittaamaan kokista. Huomenna alkaa viimesten viikkojen teholukemiset + tietty noi korotustentitkin tulossa. Stemii kaikille kenellä on samat edessä.

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Fiilis

Noniin, pian on viikon loma takanapäin ja on ollu kyllä tosi rentouttavaa. Oon saanu luettua tota psykaa ihan semisti ja jos ensviikolla panostais tohon ruotsiin. Tänään olis tiedossa vähän juhlimista, koska JONTTU 19. Ei tässä muuta, taidan lähtee nyt vähän kävelee ulos musat korvilla koska inhottaa istuu sisällä näin hienolla ilmalla.
Ja ainiin, tällä viikolla oon huomannu, että kannattaa mennä kaupassa asioidessa jonkun tutun kassalle, niin pääsee halvemmalla. Kiitos.

Asa- Olkoon!


Ps. Enskuun alussa suunnitelmissa ostaa uus objektiivi. Ja enskuun lopussa suunnitelmissa käyttää sitä Roomassa.

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Miserable mornings. Neverending nights.

Nojoo, tää päivä on lähinnä mennyt ihan tsillaillessa, kävin tossa päivällä vähän rentouttamassa itteeni stadissa, ja illemmalla lähin kahville Sinin ja Jonyn kanssa. Tää lukemisprojekti on nyt kahen päivän aikana sen verran edennyt, että 10 sivua psykaa ja muutama sivu ruotsin kielioppia takana. Pikkuhiljaa alkaa hiipii semmonen pakokauhu, että mitäköhän mä oon nää kolmevuotta tuolla lukiossa oikein tehnyt. No joo, eiköhän noistakin selvitä ja enköhän mä tässä nyt ala skarppaamaan huomisen yo- infon jälkeen ku tajuun oikeesti että siellä ollaan psykan yo koe nenän edessä parinviikon päästä.

Stadista tosiaan löysin tänään noi mun kauan kuumottelemat kengät, ja vähän kaikkee muutakin. Tulin tossa seiskalta jo kahvien jälkeen himaan ihan sitävarten että kävis saunassa ja 23 alkaa reindeerspotting. Vaikka toi reindeerspotting on nähty jo kerran, ni pakko kyllä kattoa uudestaan, oli jotenki niin vaikuttava koko dokkari. Sinin kanssa käytiin makuunissa ostamassa mässyä mutta eihän noita enään tossa paljoo ole koska en sisäistä sanaa säästäminen.

   
Nyt piilotan noi karkit johonkin ettei niit mee enää yhtään enempää.