sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

pienist asioista kasvaa suurii vuoria

Eilen tosiaan sain päivällä lohdutella ikäkriisissä rypevää Jonyä, kuka päivitteli ettei tunne oloaan oikeen 19 vuotiaaks. Illalla kuitenki meno oli toinen ja synttärisankari pääs bailaamaan meidän kanssa. Oltiin eka Jonyn kämpillä, ja jatkettiin siitä nightlifeen (edelleen sitä mieltä että lohi forever). Kuvia tuli aika vähän mut kummiskin tässä parhaimmat
Kiitokset vielä päivänsankarille, ja Sinille joka oli jostain taas vetässyt mun kännykän ja lähetelly jotain omahauskaviestejä.

Tää sunnuntai on mennyt kokonaan duunissa, ja huomenna alkaiskin sitten yheishaku, ja pitäs tässä pikkuhiljaa keräillä ajatuksiinsa et mihin kouluihin hakis. Varmat mihin haen näistä on valokuvauslinja lahdessa tai vantaalle opiskelee graafikoks. Aivot tässä vaan hajoo kun pitäis miettii mitä haluis elämällään tehä kun ei oo lukiokaan vielä kokonaan päätöksessään.

Nyt jään hajoilemaan tähän yhteishakuhommaan ja kittaamaan kokista. Huomenna alkaa viimesten viikkojen teholukemiset + tietty noi korotustentitkin tulossa. Stemii kaikille kenellä on samat edessä.