tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ressi nollassa, voiks sitä olla vaan, antaa ajan valua ja poistaa paineet pollasta

Mjoo tänään on tullu hengailtuu taas millon missäkin ja nähtyä Elliä piiiitkästä aikaa, kiva vapaapäivä on ollu takana. Täs vähän kuvia tältä päivältä ja tollanen kukamitämissämilloin juttu minkä bongasin jostain blogista vähän aikaa sitten.


Kuka
Essi, Esbeksikin kutsutaan, 18 vuotias opiskelija, joka ei opiskele enään hetkeen. Tykkään vaniljakokiksesta ja pelkästä oleilusta hyvässä seurassa. Rakastan shoppailua ja sitä tunnetta kun odottaa jotain oikein kovin.

kuva made by AJO
Mitä

Tällä hetkellä kotona hengailemista, valokuvailua sillon tällön, bileitä, ja pari reissua. Sounds good to me. Ja karkkia kyllä kiitos.


Missä

Hämyisessä tilassa josta en tiedä mitään. Töissä kyllä, mutta listoilla Lohjan Yhteislyseon lukiossa, johon seuraavaksi meen vasta kun on ylppärit. Joten jonkunnäköisessä muutostilassa, ja tilassa ettet tiedä yhtään mitä sulla on edessä.

Millä

Samsungin miniläppärillä tätä blogia ja muuta datailua, Autolla liikun ja saastutan ilmakehää yleensä jos sellanen on käytössä, kesäsin pyörällä. Kuvat räpsin Canonin EOS 1000D:llä, johon pamahtaa perjantaina uus putki tilaukseen.
Milloin
Hela tiden. Töissä sillon tällön, Roomaan 22 päivä enskuuta, ja Ranskaan toukokuussa. Kesäkuussa valmistun ja sillon kannattaa kysyä seuraavan kerran että millon.


 
Ja sitten vielä vähän iltamusaaaa:



Ei kommentteja: