maanantai 16. toukokuuta 2011

So happy with the World today

Kolmas kerta toden sanoo ja Ranska on vaan paras. Lämpö, hyvää ruokaa(intialaistaaaanomnom), paras matkaseura, ötököitä, maisemia, cherrycolaa, ''horot'', tiskausta ja paras viikko pitkiin aikoihin. Kiitos. JA kuvat ofcourse tässä

´
 

Kotiinpaluu oli yhtä helvettiä, kipeenä, lätkähullut kanssamatkustajat, helsinki-vantaa raiku kun Suomi teki maalin ja maamme-laulu kehä kolmosella. Eli kun Suomi voitti lätkän mm:än niin olin puoltajuttomana kehä kolmosella matkalla himaan. Siistiä, mutta ahistaa kun koko fb/netti/tv/radio täynnä pelkkää lätkää, jopa työterveyden odotushuoneessa sain hakkaa päätänsä seinään kun radiosta raikasi uutiset ja kappaleet ja juonnot, kaikki lätkästä. Ihan kaikki. Joten lätkäihmiset, Suomi voitti kyllä, mutta rauhottukaa, kyllä se voitto siellä pysyy ilman että te juoksette alasti Helsingin keskustassa. Tottakai juhlia pitää mutta mä juhlin tätä ite todennäköisesti makaamalla sängyssä ja kattomalla leffaa ja koitan parannella oloani. Ja pitäkää hauskaa kaikki ketkä on menossa tänään TORILLE.
Nyt lämmittämään lisää teetä ja hajoilemaan. Viikko tosiaan jatkuu saikulla, vaikkakin suoraan sanottuna kaipaan jo duuniin. Vähän yli viikko sitten viimeksi ollu duunissa, ja nyt sit pamahti kunnon olot. Inhottavaa mut ei tälle mitään mahda. Tässä viel vähän fiilistelymusaa iltaan.
Ps. yöllä kun tulin kotiin pöydällä ootti hooämmän paketti. Siitä lisää myöhemmin.
Pps. Monkin uus kuvasto myös löyty vierestä. Ei muuta sanottavaa kun I-H-A-N-A.

2 kommenttia:

Yuliashhabel kirjoitti...

cool photos)

Esbe kirjoitti...

Thanks. They are from France :)