maanantai 20. kesäkuuta 2011

Someone like you

Viikonlopusta selvitty ehjin nahoin ja tänään ollu mindfuckmonday, aamuvuorot, taikanaisen selitykset filmien kelaamisesta, pomon kehotukset heräämään, kahvia jotain satakuppia, kirjaston friikit sarjakuvakirjat, sydänkarkkeja ja tajutonta maanantaikoomaa.

hahahaha lainasin tosiaan tänään Lauri Ahtisen sarjakuvakirjan melankolian kaksi huonetta ja keittiö, ja löysin just sopivan kolmen kuvan sarjiksen mikä vois tiivistää melkosen hyvin viimeviikonlopun; ''Viini on viisasten juoma. Viinissä on totuus. Viinistä tulee ihan vitullinen krapula.'' Tosin voishan meiningin myös tiivistää muutamalla viestillä minkä sain siniltä lauantai-sunnuntai yönä, mutta ehkä jätän ne julkasematta. Tai noh, vaikka oisinkin ne tänne julkassu niin ei kukaan niistä mitään ois tajunnu. en ees minä.
Nojoo viikonloppuhehkutuksen jälkeen paluu arkeen ja duuniin. Kuumottelen täl hetkellä myös yhtä kämppää mikä olis aika houkutteleva, mut pitää ottaa viel selvää asioista ennenku aletaan suunnittelemaan enemmän........



4 kommenttia:

Yuliashhabel kirjoitti...

cool clips)

Esbe kirjoitti...

yeap, i love adele <3

Liina kirjoitti...

mistä oot löytäny sydänkarkkeja:)

Esbe kirjoitti...

ihan mun lähi filmtownista ! :D