maanantai 28. helmikuuta 2011

SyndayParty


 Eilen oltiin juhlistamassa meijän aikuistumisen kynnyksellä olevaa Peraa, joka oli nyt muuttanut omaan kämppään. Kyseessä oli siis tuparit, ja siinähän se sunnuntai-ilta meni kivasti siemaillen skumppaa ja laurankanssa siitä sitten jatkettiin Primeen vielä jatkoille, ja tulipa todettua että harvinaisen tylsä baari, vaikka kaikki sitä täällä lohjalla hehkuttaa. En kyllä ihan heti vieraile siellä, vaikka olikin laurankanssa ihan sairaan hauskaa. Kyllä toi Lohi vie voiton.

Tänään ollaan vaan hengailtu ja käytiin syömässä subwayssä, jossa verenpainetta hetkellisesti nostatti eräs romaniröykkiö, joka päätti ohittaa koko jonon. Vaikka istuttiinkin sillon jo pöydässä niin ois tehny mieli huudella tai mennä näyttämään missä se jonon pää on. Kohta pitäs kai jatkaa sitten vielä tonne Ojamon suuntaan.

Mutta tässä vähäsen kuvia mitä mun kamerasta tänään löyty, valitettavasti akku päätti eilen loppua just parhaimmassa kohdassa iltaa, mutta no can do.

2 kommenttia:

Tim Kiukas kirjoitti...

näyttää muute ihan hiton viihtysältä kämpältä

Esbe kirjoitti...

....siel ei oikee ollu mitää muuta huonekalui viel ku toi tuoli, sohva telkkari ja pöytä, mut kyl se siitä. Kelpais tollanen kämppä mullekki, viel ihan keskustassa.