tiistai 8. helmikuuta 2011

Raindrops falling on my head.

Terrrrrrrvemieheen ! Ehkä rentouttavin lukuloman alku ikinä. Käväsin tosiaan tänään stadissa ja en oo ehkä ikinä roudannu sieltä noin paljon kaikkee mukanani. Tarkotus oli lähtee ettimään jotain päällepantavaa abi-risteilylle mikä on koitoksena ens torstaina. Joo, kyllä todellakin löysin juttuja sinne, mut sen lisäks löyty ihan sikana kaikkee muutakin.
Tässä vähän ostoksia, jotkut näyttää tosipaljon paremmalta päällä kun tossa henkarissa.

 Paita H&M
 Paita H&M
 Kenkulit DinSko
Paita ZARA, tätä ajattelin tonne abiristeilylle, tosi harvinaista multa että 1. ostan mitään zarasta 2. ostan pinkin topin. 3. että se on tollasta ohutta outoo kangasta. Mutta vei mun sydämen heti, ei näytä niin hyvältä tossa henkarissa kun päällä. Me likey.
Farkut Monki.
Jakku Only, tohonkin rakastuin heti ensisilmäyksellä, ja toikin näyttää niin paljon paremmalta päällä, tosi sopiva koko, tyköistuva ja sopii just baariin ja just joihinki kemuihin. Näytin toi päällä kauheen aikuiselta.
Sitten nämä aarteet bongasin stokkalta, oon himoinnu noita jo monta kuukautta. Ekalla kerralla ku koitin noita ni en tajunnu kuin paljon tota mustaa pitää laittaa tohon päälle joten läskikshän se meni, mut koitin uudestaan niin sitte tuli ihan mageet kynnet ! Tää on kyllä nyt tän hetken lemppari.

Sellasta tälläkertaa. Tänään kyllä meinas mennä hermot kun istuin dösässä ja kuuntelin musaaaa, sitten huomasin et aika lähellä istuu pari innokasta kaveria, jotka koko hemmetin matkan puhu, nauro, kilju ja teki kaikkee mahdollista koko matkan, ja vaikka kuuntelin musaa niiin silti kuulin kaikki niiden jutut. Ja niin tais kuulla kaikki muutkin. ardadshdaiugiufs !

No, nyt ehkäpä vietän ihan rauhallisen illan himassa ja ihastelen mun kynsiä, huomenna luvassa tehokasta ruotsin lukemista sekä iltavuoro. Tässä viel vähän iltafiilistelymusaa Reginalta;

P.S Anttoni käski kirjottaa pitkän blogin, onko tarpeeks pitkä?
P.P.S Sinille terkkuja että käpy. niin.

4 kommenttia:

enlav kirjoitti...

Siisti kynsi! Oon ite vaan kuullu noista lakoista, mut haluaisin kans testaa!

Esbe kirjoitti...

jep, makso oisko ollu 7e per purkki eli yhteensä 14 e, toi aluskynsilakka menee ilman mitäänkin ja oon kuullu et nää kestää pitkään ku näil lakkaa kynnet :D saa nähä onks huhut totta, mut ita digailen sikana myös :)

Unknown kirjoitti...

ihana blogi :)

Esbe kirjoitti...

Kiitos paljon ! Nyt vaan on ollu vähän hiljasempaa kun tää elämä on tällähetkellä nukkumista ja lukemista, mut kyllä tää tästä ! :)